Modeller søges til Mor + Nyfødt eller Far + Nyfødt fotografering

Har du lige født, eller skal du snart til at føde? Så har du mulighed for at blive min model. Projektet handler om billeder af enten mor + nyfødt baby, eller far + nyfødt baby. Bemærk, det handler ikke om familie billeder, og vil både dig og din mand stille op,  forbeholder mig retten til at kun vælge en af jer; jeg er derfor ikke forpligtet til at tage jer begge.

Bliver du valgt, skal du afsætte 2 timer af din tid; datoen vælger vi sammen, dog skal du regne med, at det vil blive på en hverdag i formiddagen. Formålet med disse billeder er, at kunne bruge dem på min hjemmeside og sociale medier for at vise mit arbejde, da jeg normalt ikke viser forældre billeder fra mine sessioner, derfor søger jeg modeller hvis billeder jeg kan vise, og det skal du være indforstået med.

Som tak for samarbejdet, vil du få 3  digitale filer kvit og frit, som du kan bruge som du ønsker, både online eller print. Det eneste du ikke må, er at lægge filtre på de billeder du får, så ingen fjollede Instagram filtre osv.

For at blive taget i betragtning, skal du:

1. Ikke have født ved kejsersnit, da du vil muligvis enten stå med din baby i et lille stykke tid, mens jeg poserer dig og tager billeder, eller sidde eller også ligge på gulvet, og det vil være besværligt og muligvis smertefuld, hvis du har født ved kejsersnit. 

2. Være villig til at lade dig posere. Du kan ikke selv tage tøj med, da jeg vil bruge stof til at dække dig og din baby. Du skal dog være opmærksom på, at du vil muligvis vise skuldrene. Går dette imod dine principper, religion, tro mm, er dette tilbud ikke til dig 

3. Have mulighed for at møde op på de ovennævnte tidspukter.

4. Have tålmodighed og forståelse for, at jeg skal skabe de resultater jeg går efter, og derfor er dette tilbud ikke for dig, som bliver hurtigt træt eller ikke helt ønsker at samarbejde.

Er du interesseret, send venligst en besked, oplys venligst: dit fulde navn, babyens køn, babyens fødselsdato, og så skal du selvfølgelig vedhæfte et billede af dig selv, som er taget samme dag. Kun henvendelser som oplyser det nødvendige og vedhæfter billedet, vil blive kontaktet.

Glæder mig til at høre fra dig.

OBS!!! Hold øje med din spam, da nogle gange ender mine svar der.

Using Format