Fotografering af nyfødte hjemme hos dig

Ønsker du at få taget billeder af din nyfødte baby, men du synes at det er for koldt til at køre til studiet med den lille ny? Ja, så kommer jeg til dig i stedet for, og fotograferer babyen i jeres hjem.

Pakken “Kom til Mig” er skabt til jer som ønsker en hjemmefotografering, og den tilbydes fra December til Marts udelukkende. 

Du kan stadigvæk vælge mellen:

Standard pakke, sessionens varighed 2 timer + 30 min. til at sætte udstyret op og tage det ned. Alt i alt 2 timer, 30 min. Prisen er som i studiet 1.600 kr., derudover er der  150 kr. weekend tillæg + kørsel begge veje (afhængig af hvor jeg skal køre til)

Plus pakke, sessionens varighed 2 timer, 30 min + 30 min. til at sætte udstyret op og tage det ned. Alt i alt 3 timer. Prisen er som i studiet 1.800 kr., derudover er der 150 kr. weekend tillæg + kørsel begge veje (afhængig af hvor der skal køres)

Der tilbydes ikke hjemmefotografering til Mini pakker.

Ønsker du at jeg kommer til dig, skal du være opmærksom på, at dine valgmuligheder vil være begrænsede i forhold til en fotografering i studiet, da det er umuligt at tage det hele med. Derudover betaler du kørsel begge veje og 150 kr. weekend tillæg, da jeg kun kan komme til dig på en lørdag formiddag, når studiet er lukket.

Denne pakke tilbydes kun i udvalgte områder i København. Mere info og detaljer får du ved at sende mig en mail chiara@chiaragerevasi.com.

Glæder mig til at høre fra dig.


Modeller søges til Mor + Nyfødt eller Far + Nyfødt fotografering

Har du lige født, eller skal du snart til at føde? Så har du mulighed for at blive min model. Projektet handler om billeder af enten mor + nyfødt baby, eller far + nyfødt baby. Bemærk, det handler ikke om familie billeder, og vil både dig og din mand stille op,  forbeholder mig retten til at kun vælge en af jer; jeg er derfor ikke forpligtet til at tage jer begge.

Bliver du valgt, skal du afsætte 2 timer af din tid; datoen vælger vi sammen, dog skal du regne med, at det vil blive på en hverdag i formiddagen. Formålet med disse billeder er, at kunne bruge dem på min hjemmeside og sociale medier for at vise mit arbejde, da jeg normalt ikke viser forældre billeder fra mine sessioner, derfor søger jeg modeller hvis billeder jeg kan vise, og det skal du være indforstået med.

Som tak for samarbejdet, vil du få 3  digitale filer kvit og frit, som du kan bruge som du ønsker, både online eller print. Det eneste du ikke må, er at lægge filtre på de billeder du får, så ingen fjollede Instagram filtre osv.

For at blive taget i betragtning, skal du:

1. Ikke have født ved kejsersnit, da du vil muligvis enten stå med din baby i et lille stykke tid, mens jeg poserer dig og tager billeder, eller sidde eller også ligge på gulvet, og det vil være besværligt og muligvis smertefuld, hvis du har født ved kejsersnit. 

2. Være villig til at lade dig posere. Du kan ikke selv tage tøj med, da jeg vil bruge stof til at dække dig og din baby. Du skal dog være opmærksom på, at du vil muligvis vise skuldrene. Går dette imod dine principper, religion, tro mm, er dette tilbud ikke til dig 

3. Have mulighed for at møde op på de ovennævnte tidspukter.

4. Have tålmodighed og forståelse for, at jeg skal skabe de resultater jeg går efter, og derfor er dette tilbud ikke for dig, som bliver hurtigt træt eller ikke helt ønsker at samarbejde.

Er du interesseret, send venligst en besked, oplys venligst: dit fulde navn, babyens køn, babyens fødselsdato, og så skal du selvfølgelig vedhæfte et billede af dig selv, som er taget samme dag. Kun henvendelser som oplyser det nødvendige og vedhæfter billedet, vil blive kontaktet.

Glæder mig til at høre fra dig.

OBS!!! Hold øje med din spam, da nogle gange ender mine svar der.


Fine Art Barndom - Forventninger - Hvad Skal Der Til?

Jeg bliver tit spurgt om, hvordan en Fine Art Bar ndom session foregår, og hvad der skal til, for at opnå de flotte maleriske resultater man ser i min portfolio. Til at starte med, skal børnene være i stand til at samarbejde og følge et par enkelte instrukser, derfor skal man mindst være 7 år gammel. Jeg vil posere børnene, fortælle hvad de skal gøre med f. eks. hænderne, men barnet skal selvfølgelig kunne lytte. Til denne slags fotografering, behøver børnene slet ikke smile, da det handler om seriøse barndoms billeder. Det er helt ok med et lille smil, dog uden at vise tænderne. Jeg oplever at børnene synes det er rigtig sjovt at lege model, de engagerer sig, og de hygger sig, men det er væsentligt, at barnet skal selv ønsker at være med. Møder du op med et barn som måtte overtales, og som kun vil gøre det for mor eller fars skyld, vil det kunne ses på billederne. Det er også rigtig vigtigt (ganske afgørende faktisk), at du tager det rigtige tøj med. Tænk på, at det er klassiske, tidløse portrætter vi skal tage, så et par cowboy bukser med huller vil virke helt helt upassende. Når du booker mig, vil du få tilsendt en guide, med råd omkring tøjet, hvad du kan tage med eller ej og om det snak du skal tage med dit barn, før du møder op. Og til sidst, ønsker du dit barn fotograferet med jeres kæledyr, så har du også mulighed for at tage det med. Dog er det begrænset til en lille hund, en kanin, dyr i små størrelser, og jeg skal selvfølgelig vide i forvejen hvad du tager med. Ønsker du mere info, kan du altid kontakte mig ved at sende en mail til chiara@chiaragerevasi.com

Using Format