“Fine Art Barndom”  er designet til dig, som har børn i en alder fra 7 til 12 år, og som vil forevige deres barndom, inden de bliver teenagers. Denne slags fotografering fokuserer 100% på at fange stærke udtryksfulde portrætter af barnet, ved at “lege” med både lys og skygger, for at skabe dybe kontraster, så billedet bliver meget mere levende end et almindeligt billede. 

Billederne bliver individuelt  hånd redigeret i de mindste detaljer,  så de får lidt af en malerisk effekt og en masse dybde, dog uden at overdrive, da dit barn skal jo stadigvæk ligne sig selv. Børnene behøver slet ikke at smile, da det handler om at fange lidt mere dramatiske og tidløse portrætter. 

Denne session kræver at børnene er allerede i stand  til at samarbejde og følge et par enkelte instrukser, og at det tøj du tager med, passer til denne fotograferings stil. Alt andet vil jeg hjælpe med. Bemærk, at til denne slags portrætter, betyder både tøj og hår, rigtig meget. Når du booker mig, vil du få tilsendt en guide med masser af rådgivning og tips, sådan at vi sammen skaber vidunderlige, unikke  billeder af dit barn. Jo mere du anstranger dig for at finde de rigtige ting, desto mere unikke billeder du vil få. Og til sidst, er  det også meget meget vigtigt, at du har fuld tillid til mig som fotograf  og den måde jeg vælger at posere til barn, da jeg ved godt, hvordan vi opnår de resultater vi ønsker.

Using Format