Når du skal finde den perfekte fotograf til at forevige din graviditet,  er det  vigtigt at du vælger en fotograf hvis stil passer til din smag. Min personlige stil omkring gravid fotografering kan defineres med tre enkelte ord:  minimalisme, enkelhed og stilrenhed. Min fokus er på dig, din mave og de kvindelige former under graviditeten. Overvejer du at booke mig, skal du være opmærksom på følgende:

1. Jeg fotograferer kun i mit hjemmestudie, derfor kan du ikke booke en udendørs fotoshoot hos mig.

2. Jeg tilbyder ikke kjoler, da de ikke passer til min stil. Men har du selv kjoler du gerne vil fotograferes i, er det helt i orden.

3. Jeg tager  billeder hvor du bliver tildækket med  løs stof i de farver du ønsker, sådan at man viser de flotte former dog uden at vise noget man ikke  ønsker at vise. Jeg tilbyder en samling af  tidsløse billeder, fanget i et spil af lys og skygger + billeder i lingerie, bodies, jeans, sådan at du får et meget varieret billede galleri som både er klassisk men også lidt mere “cool”!

4. Ønsker din partner at være med, bliver det i bar overkrop, da “hud mod hud” billeder skaber de smukkeste følelser.

Det er vigtigt at du genkender dig selv i hvad du ser i fotografens portfolio. Vi alle har egen stil, og du skal finde den fotograf der vil fange de billeder du ønsker, som du ønsker. Før du booker mig, skal du sikre dig at min stil falder i din smag; på min “Gravid” portfolio kan du se hvad jeg tilbyder, og det er netop kun dét jeg ønsker at arbejde med.

Using Format