Handelsbetingelser 2022

1. Priser

De gældende priser for 2022, findes under hver pakke, her på siden. Det er nemt at finde ud af, hvad den pakke man har valgt koster, og hvad  prisen inkluderer.

2. Betaling

For at booke en fotografering og sikre sig en plads, skal kunden overføre et depositum som svarer til det halve af beløbet (afhængig af den pakke man har valgt) samme dag man booker, og det kan man gøre med MobilePay. Har kunden ikke betalt et depositum inden for 24 timer, betragtes den tide, som ledig for andre at booke.

3. Stil og Redigering

Når kunden booker www.chiaragerevasi.com til at fotografere deres barn eller sig selv, er det indforstået at man har set fotografens portfolio og at man er klar over fotografens stil og hvad man kan forvente. Under alle omstændigheder, forbeholder sig fotografen retten til at vælge de bedste billeder i forhold til kvalitet, belysning m.m. og til at redigere billederne på den bedste måde ift. fotografens erfaring og stil. Bemærk at når det kommer til redigering af voksne billeder (forældre, gravide), her tales der om helt almindelig redigering. Avanceret redigering såsom fjernelse af dobbelthage, overvægt mm, tilbydes ikke. OBS! Vær opmærksom på, at redigeringen af billederne, vil kun påbegyndes når kunden har afsluttet sin betaling, efter sessionens afslutning. I tilfælde  af manglende betaling, vil redigeringen blive udsat, og kunden vil vente længere, på at få udleveret billederne. 

4. Udvalg af billeder

Når billederne er klar, åbner fotografen op for  galleri,  kun for fremvisning til at starte med, og man får besked om at vælge de billeder man ønsker sig. Man vælger de billeder ens pakke indeholder og så åbner fotografen galleriet for download, så snart kunden har valgt. Er der ekstra billeder udover dem ens pakke indeholder, som man gerne vil have, så er det muligt at tilkøbe dem.  Gælder alle slags sessioner og gavekort. 

Kunden har 3  dage  til at downloade deres billeder; derefter bliver de automatisk slettet af systemet. Det koster 150 kr. i gebyr at genåbne et galleri, da fotografen igen skal uploade indholdet. Det er kundens ansvar udelukkende, at downloade billederne inden den ovennævnte tidsfrist, så man ikke skal  betale et gebyr oveni. 

5. Levering

Levering af billederne (digitale filer) vil foregå indenfor 7 hverdage fra fotoshootens dato. Der udleveres ikke papir billeder.

6. Kommunikation efter booking

Når man har booket en nyfødt fotografering, er der kundens ansvar udelukkende (dette står også på bookings bekræftelsen) at holde fotografen opdateret omkring babyens ankomst, og man skal give besked indenfor 24 timer. Giver kunden ikke besked,  forhindrer det fotografen til at finde en dato til fotograferingen inden for de nødvendige tidsrammer, og derfor har fotografen ret til at aflyse  sessionen. Kundens depositum er ikke refunderbart

7. Ombooking og Forsinkelser

Vil man udsætte sin booking til en anden dato, skal man gøre det på skrift via email og senest 7 hverdage inden fotoshootens dato. Bliver man forhindret i at møde op på grund af sygdom, har man altid mulighed for at ombooke til en anden dag uden ekstra omkostninger. Er man mere end 10 minutter forsinket og man har ikke givet besked til fotografen, bliver sessionen automatisk aflyst og man mister sit depositum. Udebliver man fotograferingen uden at give besked, så har fotografen ret,  til at kræve den fulde betaling. Når man udebliver uden at give besked, mister man rettigheden til at ombooke.

8. Aflysning fra kundens side

Ønsker kunden at aflyse deres session, skal aflysningen ske på skrift og senest 7 hverdage før den planlagte fotografering. Aflyser man tættere på datoen, vil kunden miste sit depositum, da fotografen har ikke den mindste chance for at  finde andre kunder lige pludseligt.

9.  Barnets “ubehag/sygdom”

Et barn der har det ubehagelig, græder konstant, er urolig, er meget svært (hvis ikke umuligt) at fotografere. Møder man op med en baby som af en eller anden grund, har det ubehageligt (længere tid forstoppelse, luft i maven, forkølelse mm) på trods at man er blevet frarådet, er det kundens eget ansvar. Når man booker fotografen, får man tilsendt en forberedelses guide med tips og gode råd omkring hvad der skal gøres. Der kan ikke anbefales at møde op alligevel, det er umuligt at fotografere et barn som ikke har det 100% godt. Man kan forvente en ny tid få dage senere, uden ekstra omkostninger”.  Ønsker kunden ikke at tager imod den nye tid, er kundens depositum ikke refunderbart

10. Manglende samarbejde fra kundens side

Når fotografen kontakter kunden for at aftale detaljer ift. fotograferingen, er det kundens pligt og ansvar at svare. I det tilfælde at kunden ikke vender tilbage i god tid, forhindrer kunden fotografen i at planlægge fotoshooten som den skal. I tilfælde af ubesvarede emails, opkald eller anden ueksisterende kommunikation fra kundens side, vil fotografen aflyse sessionen og give kundens depositum tilbage. Har kunden benyttet sig af et gavekort, for at booke fotograferingen, vil beløbet refunderes til køberen af gavekortet, og ikke til selve kunden. Sagen er afsluttet, og intet andet vil kræves af fotografen. 

11. Ophavsret /Ejendomsret

Chiaragerevasi.com ejer alle billederne på hjemmesiden og sociale medier. Alle fotos er underlagt gældende Dansk lovgivning om ophavsret: http://www.ophavsret.dk og kunden har ikke rettighederne til at kopiere, redigere, manipulere eller sælge dem uden fotografens tilladelse. Der kan f.eks. ikke lægge Instagram filtre på, ændre på farvene, beskære dem, indsætte digitale produkter osv. da dette ikke repræsenterer fotografens arbejde og det kan betragtes som vildledende. Redigerer man billederne på egen hånd (gælder det også hvis man  får andre til at gøre det), og bruger man dem på sociale medier, tales der om overtrædelse af copyright rettigheder, som er ULOVLIGT og det vil fotografen med sikkerhed anmelde og forlange økonomisk kompensation i retten.

12. Aflysning pga. fotografens sygdom

chiaragerevasi.com er en "en mands virksomhed", og fotografen forbeholder sig retten til at aflyse en session også med meget kort varsel, hvis akut sygdom/ulykke/force majeur årsager opstår. Kunden får en tid igen så snart fotografen er rask, hvis barnet stadigvæk er inden for de tidsrammer for fotografering. Bliver det ikke muligt at fotografere, får kunden refunderet sit depositum og intet andet er skyldt.

13. Raw Filer Og Uredigeret Filer

Raw filerne er fotografens ejendom og bliver aldrig leveret. Når man booker www.chiaragerevasi.com, er det automatisk indforstået at både raw filer eller uredigeret filer leveres ikke.

14. Brug af billederne

Fotografen forbeholder sig retten til at bruge billederne  (babyer udelukkende, uden navn eller andet info der kan identificere barnet eller forældre) på sociale medier og hjemmesiden til markedsføringsformål. Dette gælder både betalte fotograferinger, gavekort og gratis fotoshoots, som fotografen tilbyder udvalgte kunder. Dette bliver man gjort opmærksom allerede på bookings formularen. Det er kundens ansvar udelukkende, at sætte sig ind i tingene og forstå forløbet.

15. GDPR - Behandling af personoplysninger

Når man som kunde kommer i kontakt med fotografen, gemmer fotografen kundens navn, telefonnummer og email, til nødvendig kontakt, så længe samarbejdet varer. Disse informationer bliver fortroligt behandlet af chiaragerevasi.com og slettet så snart samarbejdet er overstået. Dvs. når fotograferingen er overstået og man har fået sine billeder, bliver alle data slettet og der vil ikke ikke være anden kontakt fra fotografens side.

16. Acceptering af handelsbetingelser 

Når kunden udfylder en booking formular, bliver kunden opfordret til at læse fotografens handelsbetingelser inden man fuldfører sin booking, i tilfældet af, at der er noget kunden er i tvivl om eller uenig i. Fotografen fratager  sig alt ansvaret for mulige misforståelser, hvis kunden ikke læser før man booker.

Using Format