Handelsbetingelser 2022

1. Priser

De gældende priser for 2022, findes under hver pakke, her på siden. Det er nemt at finde ud af, hvad den pakke man har valgt koster, og hvad prisen inkluderer. Ønsker man flere billeder end den valgte pakke tilbyder, kan man tilkøbe dem for 100kr./stk. (hvis man tilkøber op til 3 stk.) eller 75 kr. (hvis man tilkøber mere end 5 billeder). Gælder alle slags fotografering og gavekort.

2. Betingelser for booking  af Nyfødt  fotografering

Når man booker fotografen til at fotografere en nyfødt, gælder bookingen i 12 dage fra den oplyste terminsdato. Er barnet ikke endnu kommet til verden inden for 12 dage fra terminsdatoen, bliver sessionen aflyst og man får det betalte depositum tilbage.  Årsagen er, at mens fotografen venter på at  babyen bliver født, gemmer hun en en tid til kunden (der svarer til den pakke kunden har valgt), hver eneste dag, og fotografen kan desværre ikke blive ved på lang sigt, da der er andre par, hvis baby allerede er født, der venter på at få en tid. Man kan sagtens gå overtid og det er meget almindeligt, men normalt bliver man sat i gang inden for 10 dage. Intet andet end kundens depositum, er skyldt fra fotografens side.

3. Betaling

For at booke en fotografering og sikre sig en plads, skal kunden overføre et depositum som svarer til det halve af beløbet (afhængig af den pakke man har valgt) samme dag man booker, og det kan man gøre med MobilePay. Har kunden ikke betalt et depositum inden for 24 timer, betragtes den tide, som ledig for andre at booke. Bemærk! Man har kun sikre sig en tid, når man har fået en bekræftelse, dvs. når betalingen er gået ind. Resten af beløbet skal overføres den dag kunden møder til fotografering, når sessionen er afsluttet; dette gælder alle slags fotograferinger. Bemærk at kundens depositum kun gælder den fotografering man har booket, og kan på ingen måde overføres til at booke en anden fotografering på et senere tidspunkt. Har kunden ikke afsluttet sin betaling efter sessionens afslutning, vil fotografeen udsætte redigering og udlevering af billederne, indtil kunden har betalt.

*** OBS! med hensyn til nyfødt fotoshoots, så accepterer fotografen babyer ind til fotografering, når de er mindst 5 og højst 13 dage gamle.  Kunden skal være opmærksom på, at vælger man selv at aflyse helt deres nyfødt session, for man ikke længere ønsker det, så er  kundens depositum ikke refunderbart, da fotografen har ikke det mindste chance for at booke andre kunder inden for kort tid. 

4. Stil og Redigering

Når kunden booker www.chiaragerevasi.com til at fotografere deres barn eller sig selv, er det indforstået at man har set fotografens portfolio og at man er klar over fotografens stil og hvad man kan forvente. Under alle omstændigheder, forbeholder fotografen sig retten til at vælge de bedste billeder i forhold til kvalitet, belysning m.m. og til at redigere billederne på den bedste måde ift. fotografens erfaring og stil. Bemærk at når det kommer til redigering af voksne billeder (forældre, gravide), her tales der om helt almindelig redigering. Avanceret redigering såsom fjernelse af dobbelthage, overvægt mm, tilbydes ikke. OBS! Vær opmærksom på, at redigeringen af billederne, vil kun påbegyndes hvis kunden har afsluttet din betaling, efter sessionen. I tilfælde  af manglende betaling, vil redigeringen blive udsat, og kunden vil vente længere, på at få udleveret billederne. 

5. Udvalg af billeder

Når billederne er klar, åbner fotografen op dit galleri  kun for fremvisning, og man får besked om at vælge de billeder man ønsker sig. Man vælger de billeder ens pakke indeholder og så åbner fotografen galleriet for download, så snart kunden har valgt. Er der ekstra billeder udover dem ens pakke indeholder, som man gerne vil have, så er det muligt at tilkøbe dem.  Gælder alle slags sessioner og gavekort. OBS! Man kan kun vælge de billeder ens pakke inkluderer, det er ikke muligt at bytte rundt og vælge flere af babyen og færre af forældrene eller omvendt.

OBS! Billederne skal vælges på en gang, og kunden har 3 hverdage  til at downloade deres billeder; derefter bliver de automatisk slettet af systemet. Det koster 150 kr. i gebyr at genåbne et galleri, da fotografen igen skal uploade indholdet og det kræver tid. Det er kundens ansvar udelukkende, at downloade billederne inden den ovennævnte tidsfrist, så man ikke skal  betale et gebyr oveni. Vil man på det tidspunkt holde ferie, eller sker der noget der gør, at man ikke har mulighed for at downloade billederne inden galleriet lukker, er man velkommen til at kontakte fotografen inden.

6. Levering

Levering af billederne vil foregå indenfor 7 hverdage fra fotoshootens dato. Der udleveret ikke papirbilleder, men digitale filer. Dette gælder både newborn, sitter, gravid og cake smash.

7.  Kommunikation efter booking

Når man har booket en nyfødt fotografering, er der kundens ansvar udelukkende (dette står også på bookings bekræftelsen) at holde fotografen opdateret omkring babyens ankomst, og man skal give besked indenfor 24 timer. Har fotografen ikke hørt fra dig inden for 3 dage fra din terminsdato, er din fotografering aflyst og kunden har mistet dit depositum.  Giver kunden ikke besked,  forhindrer det fotografen mig i at finde en dato til fotograferingen inden for de nødvendige tidsrammer, og derfor har fotografen ret til at aflyse  sessionen. Kundens depositum er ikke refunderbart

9. Ombooking og Forsinkelser

Vil man udsætte sin booking til en anden dato, skal man gøre det på skrift via email og senest 14 dage inden fotoshootens dato. Bliver man forhindret i at møde op på grund af sygdom, har man altid mulighed for at ombooke til en anden dag uden ekstra omkostninger. Er man mere end 10 minutter forsinket og man har ikke givet besked til fotografen, bliver sessionen automatisk aflyst og man mister sit depositum. Udebliver man fotograferingen uden at give besked, så har fotografen ret,  til at kræve det fulde betaling. Når man udebliver uden at give besked, mister du man rettigheden til at ombooke.

10. Aflysning fra kundens side

Ønsker kunden at aflyse deres session, (gælder både nyfødt, sitter, cake smash og gravid), skal aflysningen ske på skrift og senest 10 dage før den planlagte fotografering. Aflyser man tættere på datoen, vil kunden miste sit depositum, da fotografen har ikke den mindste chance for at  finde andre kunder lige pludseligt.

11. Barnets “ubehag/sygdom”

Et barn der har det ubehagelig, græder konstant, er urolig, er meget svært (hvis ikke umuligt) at fotografere. Møder du op med en baby som af en eller anden grund, har det ubehageligt (længere tid forstoppelse, luft i maven, forkølelse mm) på trods at du er blevet frarådet, er det dit eget ansvar. Når man booker fotografen, får man tilsendt en forberedelses guide hvor der tydeligt står: “Bliver dit barn syg/utilpas natten før, har han/hun haft en dårlig nat pga. mave problemer, forstoppelse, forkølelse, m.m., så aflys helst fotograferingen, da sådan en session med et stresset, træt og ulykkeligt barn, vil med sikkerhed mislykkes. Jeg kan ikke anbefale at du møder alligevel, det er umuligt at fotografere et barn som ikke har det 100% godt. Du kan forvente en ny tid få dage senere, uden ekstra omkostninger”.  Ønsker kunden ikke at tager imod den nye tid, er kundens depositum ikke refunderbart.  OBS!!! Har man selv udsat sin session, bemærk at uanset hvad årsagen er, så har man selv ansvaret for at booke en ny, inden  barnet  bliver 13 dage gammel; gør man ikke dette, har man ikke længere mulighed for at booke, da fotografen ikke tager nyfødte som er ældre end 13 dage; kundens depositum er ikke refunderbart.

12. Manglende samarbejde fra kundens side

Når fotografen kontakter kunden for at aftale detaljer ift. fotograferingen, er det kundens pligt og ansvar at svare. I det tilfælde at kunden ikke vender tilbage i god tid, forhindrer kunden fotografen i at planlægge fotoshooten som den skal. I tilfælde af ubesvarede emails, opkald eller anden ueksisterende kommunikation fra kundens side, vil fotografen aflyse sessionen og give kundens depositum tilbage. Har kunden benyttet sig af et gavekort, for at booke fotograferingen, vil beløbet refunderes til køberen af gavekortet, og ikke til selve kunden. Sagen er afsluttet, og intet andet vil kræves af fotografen. 

13. Ophavsret /Ejendomsret

Chiaragerevasi.com ejer alle billederne på hjemmesiden og sociale medier. Alle fotos er underlagt gældende Dansk lovgivning om ophavsret: http://www.ophavsret.dk og kunden har ikke rettighederne til at kopiere, redigere, manipulere eller sælge dem uden fotografens tilladelse. Der kan f.eks. ikke lægge Instagram filtre på, ændre på farvene, beskære dem, indsætte digitale produkter osv. da dette ikke repræsenterer fotografens arbejde og det kan betragtes som vildledende. Redigerer man billederne på egen hånd (gælder det også hvis man  får andre til at gøre det), og bruger man dem på sociale medier, tales der om overtrædelse af copyright rettigheder, som er ULOVLIGT og det vil fotografen med sikkerhed anmelde og forlange økonomisk kompensation i retten.

14.  Aflysning pga. fotografens sygdom

chiaragerevasi.com er en "en mands virksomhed", og fotografen forbeholder sig retten til at aflyse en session også med meget kort varsel, hvis akut sygdom/ulykke/force majeur årsager opstår. Kunden får en tid igen så snart fotografen er rask, hvis barnet  stadigvæk er inden for de tidsrammer for fotografering. Bliver det ikke muligt at fotografere, får kunden refunderet sit depositum og intet andet er skyldt.

15. Raw Filer Og Uredigeret Filer

Raw filerne er fotografens ejendom og bliver aldrig leveret. Dette gælder for alle slags fotograferinger, herunder bryllup, graviditet, newborn, sitter, cake smash. Når man booker mig www.chiaragerevasi.com er det automatisk indforstået at både raw filer eller uredigeret filer leveres ikke.

16.  Brug af billederne

Fotografen forbeholder sig retten til at bruge billederne  (babyer udelukkende, uden navn eller andet info der kan identificere barnet eller forældre) på sociale medier og hjemmesiden til markedsføringsformål. Dette gælder både betalte betalte fotograferinger, gavekort og gratis fotoshoots, som fotografen tilbyder udvalgte kunder. Dette bliver man gjort opmærksom på flere gange, allerede på bookings formularen, som man er blevet bedt om at læse og skrive under for, at man har forstået og accepteret. Det er kundens ansvar udelukkende, at sætte sig ind i tingene og forstå forløbet.

17. Betingelser for anvendelse af Gavekort

OBS! Et gavekort er personligt, kan hverken byttes til kontanter ellers gives videre til andre, og gælder 1 år, fra den dato det bliver udstedt. Når du køber et gavekort, har du 14 dage fortydelsesret, og du kan få refunderet beløbet, hvis du skifter mening, inden for de 14 dage. Bemærk dog at, har du købt gavekortet som gave til andre, er det kun dig køberen, (personen som har betalt for det) og ikke modtageren, som har krav på at bede om pengene tilbage. Efter 14 dage kan gavekort ikke længere refunderes.

a.- Har man modtaget et gavekort direkte fra fotografen, skal man sikre sig at bruge det inden det udløber. Der er forskellige udløbsperioder der gælder hver fotografering, og det er kundens ansvar udelukkende at booke en tid når man skal.  

b.- Har man fået et gavekort af andre (veninder, kollegaer, familie mm.), er de  modtagerens ansvar udelukkende,  at booke en tid mindst 1 måned før den fotografering de ønsker sig.  Modtageren skal booke deres  session inden for de rammer som tydeligt står på gavekortet eller på den mail, personen der har købt gavekortet har fået (og er blevet bedt om at sende videre til modtageren). Bemærk, at i tilfælde af en “nyfødt” fotografering, skal modtageren sikre sig en tid så snart de har fået gavekortet, sådan at babyen bliver fotograferet inden for 14 dage, fra fødslens dato. Uden for de rammer, kan en nyfødt fotografering ikke længere tilbydes, og modtageren må benytte sig af gavekortet til enten en 6 måneder, 9 måneder eller 12 måneders fotografering. Modtageren kan på ingen måde, forvente en fotografering som fotografen normalt ikke tilbyder. Hos www.chiaragerevasi.com, kan man booke Nyfødt, Sitter, Cake Smash og Gravid fotograferinger udelukkende. Fotografen fratager sig ansvaret, i det tilfælde at kunden ikke har booket sin tid når de skulle. Et gavekort bliver aldrig refunderet eller ombyttet.

18. Behandling af personoplysninger

Når man som kunde kommer i kontakt med fotografen, gemmer fotografen kundens navn, telefonnummer og email, til nødvendig kontakt, så længe samarbejdet varer. Disse informationer bliver fortroligt behandlet af chiaragerevasi.com og slettet så snart samarbejdet er overstået. Dvs. når fotograferingen er overstået og man har fået sine billeder, bliver alle data slettet og der vil ikke ikke være anden kontakt fra fotografens side.

19. Acceptering af handelsbetingelser

Når man udfylder en bookings formular på www.chiaragerevasi.com hjemmeside, er det indforstået at man har læst og accepteret fotografens handelsbetingelser. Man bliver bedt om at læse grundigt infoen på formularen, samt  betingelserne. Fotografen fratager sig alt ansvaret for mulige misforståelser, hvis kunden ikke læser før man booker.

Using Format