Handelsbetingelser 2020

1. Priser

De gældende priser for 2020, finder du under “Priser” her på siden. Heri kan du finde ud af, hvad den pakke du har valgt koster, og hvad du vil få. Ønsker du flere billeder end din pakke indeholder, kan du selvfølgelig tilkøbe dem for 75 kr./stk. Gælder alle slags fotografering og gavekort.

2. Betingelser for booking  af Nyfødt  fotografering

Når du booker mig til at fotografere din nyfødte, gælder din booking i 12 dage fra den oplyste terminsdato. Er dit barn ikke endnu kommet til verden inden for 12 dage fra terminsdatoen, bliver din session aflyst og du får dit depositum tilbage.  Årsagen er, at mens jeg venter på at din baby bliver født, gemmer jeg en en tid til dig (der svarer til den pakke du har valgt), hver eneste dag, og jeg kan desværre ikke blive ved på lang sigt, da der er andre hvis baby allerede er født, der venter på at få en tid. Du kan sagtens gå overtid og det er meget almindeligt, men normalt bliver man sat i gang før de 12 dage udløber. Intet andet end dit depositum, er skyldt fra min side.

3. Betaling

For at booke en fotografering og sikre dig din plads, skal du overføre et depositum som svarer til det halve af beløbet (afhængig af den pakke du vælger) samme dag du booker, og det kan du gøre med MobilePay. Resten af beløbet skal overføres den dag du møder til fotografering, når sessionen er afsluttet; dette gælder alle slags fotograferinger. Bemærk at dit depositum kun gælder den fotografering du har booket, og kan på ingen måde overføres til at booke en anden fotografering på et senere tidspunkt.

*** OBS! Ift. Nyfødt fotografering, så accepterer  jeg babyer ind til fotografering når de er mindst 6  og højst 13 dage gamle.  Du skal være opmærksom på, at vælger du selv at aflyse din nyfødt session (uanset hvad årsagen er) og genbooker du ikke, inden for den ovennævnte tidsramme  (højst 13 dage fra fødslen), så er  dit depositum er ikke refunderbart, da jeg har ikke haft muligheden for at booke andre kunder, mens jeg ventede på at høre fra dig forgæves. 

4. Stil og Redigering

Når du booker mig til at fotografere dit barn eller dig selv, er det indforstået at du har set min portfolio og at du er klar over min stil og hvad du kan forvente. Har du specielle ønsker, skal du underrette mig før du booker mig. Har du ikke specielle ønsker, så giver du mig frie hænder og jeg vil vælge det bedste ift. min kreativitet og erfaring, til din fotoshoot. Du kan på ingen måde bede om noget særligt på selve dagen, da jeg ikke længere har mulighed for at skaffe det nødvendige. Under alle omstændigheder, forbeholder jeg mig retten til at vælge de bedste billeder i forhold til kvalitet, belysning m.m. og til at redigere billederne på den bedste måde ift. min erfaring og min stil. Som kunde, kan du vælge om din babys hud skal redigeres, men du kan ikke bestemme hvordan et billede i det hele taget, skal redigeres. Det er netop mit fag og jeg bestemmer hvordan den endelig resultat skal se ud. Bemærk at når det kommer til redigering af voksne billeder (forældre), her tales der om helt almindelig redigering. Avanceret redigering såsom fjernelse af dobbelthage, overvægt mm, tilbydes pt.ikke.

5. Udvalg af billeder

Når dine billeder er klar, åbner jeg dit galleri op kun for fremvisning og du får besked om at vælge dine billeder. Du vælger de billeder din pakke indeholder og så åbner jeg galleriet for download så snart du har valgt. Er der ekstra billeder udover dem din pakke indeholder, som du gerne vil have, så er det muligt at tilkøbe dem for 75 kr./stk. Gælder alle slags sessioner og gavekort. OBS! Du kan kun vælge de billeder din pakke inkluderer, det er ikke muligt at bytte rundt og vælge flere af babyen og færre af forældrene eller omvendt.

OBS! Du har 3 hverdage  til at downloade dine billeder; derefter bliver de automatisk slettet af systemet. Det koster 150 kr. i gebyr at genåbne et galleri, da jeg igen skal uploade indholdet og det kræver tid. Husk at downloade dine billeder inden den ovennævnte tidsfrist, så du ikke skal  betale et gebyr oveni. Vil du på det tidspunkt holde ferie, eller sker der noget der gør, at du ikke har mulighed for at downloade billederne inden galleriet lukker, er du velkommen til at kontakte mig med det samme.

6. Levering

Levering af billederne vil foregå indenfor 7 hverdage fra fotoshootens dato. Du får ikke udleveret papirbilleder men digitale filer. Dette gælder både newborn, sitter, gravid og cake smash.

7. Ændringer

Ønsker du ændringer, skal dette bedes når du vælger de billeder som din pakke indeholder. Når dine billeder er klar til visning, skal du vælge det antal der er inkluderet i din pakke; ønsker du ændringer, skal dette siges når du har valgt dem og FØR du downloader dem. Ændringer begrænses dog til beskæring, farve til sort/hvid osv. Der accepteres ingen ændringer når du har downloadet billederne.

8. Kommunikation efter booking

Når du har booket en nyfødt fotografering, er der DIT ansvar (dette står også på din bookings bekræftelse) at holde mig opdateret omkring din babys ankomst, og du skal give mig besked indenfor 24 timer. Har jeg ikke hørt fra dig inden for 3 dage fra din terminsdato, er din fotografering aflyst og du har mistet dit depositum. Jeg følger altid op, både når du nærmer dig din termin og en gang til efter din termin.  Vender du ikke tilbage, forhindrer du mig i at finde en dato til din fotografering, og derfor har jeg retten til at aflyse din session. Dit depositum er ikke refunderbart

9. Ombooking

Vil du udsætte din booking til en anden dato, skal du gøre det på skrift VIA E-MAIL og senest 14 dage inden fotoshootens dato. Bliver du forhindret i at møde op på grund af sygdom, har du altid mulighed for at ombooke til en anden dag uden ekstra omkostninger. Er du mere end 10 minutter forsinket, bliver din session automatisk aflyst og du mister dit depositum. Udebliver du fotograferingen uden at give besked, så har jeg ret til at kræve det fulde betaling. Når du udebliver uden at give besked, mister du rettigheden til at ombooke.

10. Aflysning fra kundens side

Har du skiftet mening omkring din fotografering, og ønsker du at aflyse helt din session, husk at dit depositum vil på ingen måde refunderes. 

11. Barnets “ubehag/sygdom”

Et barn der har det ubehagelig, græder konstant, er urolig, er meget svært (hvis ikke umuligt) at fotografere. Møder du op med en baby som af en eller anden grund, har det ubehageligt (længere tid forstoppelse, luft i maven, forkølelse mm) på trods at du er blevet frarådet, er det dit eget ansvar. Når du booker mig, får du tilsendt en forberedelses guide hvor der tydeligt står: “Bliver dit barn syg/utilpas natten før, har han/hun haft en dårlig nat pga. mave problemer, forstoppelse, forkølelse, m.m., så aflys helst fotograferingen, da sådan en session med et stresset, træt og ulykkeligt barn, vil med sikkerhed mislykkes. Jeg kan ikke anbefale at du møder alligevel, det er umuligt at fotografere et barn som ikke har det 100% godt. Du kan forvente en ny tid få dage senere, uden ekstra omkostninger”.  Ønsker du ikke at tager imod den nye tid, er dit depositum ikke refunderbart.  OBS!!! Har du selv udsat din session og ikke mødt op til den planlagte dato,  bemærk at uanset hvad årsagen er, så har du PLIGT til at booke en ny, inden dit barn bliver 13 dage gammel; gør du ikke dette, har du ikke længere mulighed for at booke, da jeg ikke tager ældre børn, og du har mistet dit depositum.

12. Ophavsret /Ejendomsret

Chiaragerevasi.com ejer alle billederne på hjemmesiden og sociale medier. Alle fotos er underlagt gældende Dansk lovgivning om ophavsret: http://www.ophavsret.dk og kunden har ikke rettighederne til at kopiere, redigere, manipulere eller sælge dem uden min tilladelse. Der kan f.eks. ikke lægge Instragram filtre på, ændre på farvene, beskære dem, indsætte digitale produkter osv. da dette ikke repræsenterer mit arbejde og det kan betragtes som vildledende. Redigerer du billederne på egen hånd (gælder det også hvis du får andre til at gøre det for dig), og bruger du dem på sociale medier, tales der om overtrædelse af copyright rettigheder, som er ULOVLIGT og det vil jeg med sikkerhed anmelde og forlange økonomisk kompensation i retten, hvis du ikke fjerner de manipulerede billeder.

13. Aflysning pga. fotografens sygdom

chiaragerevasi.com er en "en mands virksomhed", og jeg forbeholder mig retten til at aflyse en session også med kort varsel, hvis akut sygdom/ullykke/force majeur årsager opstår. Du får en tid igen så snart jeg er rask, hvis dit barn stadigvæk er inden for de tidsrammer for fotografering. Kunden får refunderet sit depositum og intet andet er skyldt.

14. Raw Filer Og Uredigeret Filer

Raw filerne er fotografens ejendom og bliver aldrig leveret. Dette gælder for alle slags fotograferinger, herunder bryllup, graviditet, newborn, cake smash. Når du booker mig som fotograf, er det automatisk indforstået at hverken raw filerne eller uredigeret filer leveres ikke.

15. Brug af billederne

Jeg forbeholder mig retten til at bruge billederne  (babyer udelukkende, og uden navn eller andet info der kan identificere barnet) på sociale medier og hjemmesiden til markedsføringsformål.  Dete gælder både betalte fotograferinger, gavekort og gratis fotoshoots, som jeg indimellem tilbyder mine kunder.

16. Betingelser for anvendelse af Gavekort

Har du fået et gavekort, enten af mig eller af andre, er det dit ansvar at booke en tid mindst 2 måneder før dit kort udløber. Booker du ikke din session inden for de rammer som tydeligt står på dit gavekort, er dette udløbet, og det kan hverken iforlænges, indløses eller refunderes. Jeg fratager mig ansvaret, hvis du ikke har booket din tid når du skulle. Betingelserne gælder gavekort med dato på, eller med en bestem tidsperiode på (en uge før, en måned før, f.eks) Hold godt øje med dit gavekort, og brug det inden for den tid der står på det. OBS! Vær opmærksom på, at et gavekort til nyfødt fotografering gælder 21 dage fra den dato babyen er født.

17.  Behandling af personoplysninger

Når du kommer i kontakt med mig, gemmer jeg dit navn, telefonnummer og email, så længe vores samarbejde varer. Disse informationer bliver fortroligt behandlet af chiaragerevasi.com og slettet så snart samarbejdet er overstået. Dvs. når fotograferingen er overstået og du har fået dine billeder, bliver dine data slettet og aldrig givet videre til andre.

18. Acceptering af handelsbetingelser

Når du booker mig, er det indforstået at du har læst og accepteret mine handelsbetingelser. Du bliver også mindet om at læse betingelserne, under "Sporgsmål & Svar", og på min bookingsformular, og jeg fratager mig ansvaret for mulige misforståelser, hvis ikke du læser før du booker.

Using Format