Fotografering af nyfødte hjemme hos dig

Ønsker du at få taget billeder af din nyfødte baby, men du synes at det er for koldt til at køre til studiet med den lille ny? Ja, så kommer jeg til dig i stedet for, og fotograferer babyen i jeres hjem.

Pakken “Kom til Mig” er skabt til jer som ønsker en hjemmefotografering, og den tilbydes fra December til Marts udelukkende. 

Du kan stadigvæk vælge mellen:

Standard pakke, sessionens varighed 2 timer + 30 min. til at sætte udstyret op og tage det ned. Alt i alt 2 timer, 30 min. Prisen er som i studiet 1.600 kr., derudover er der  150 kr. weekend tillæg + kørsel begge veje (afhængig af hvor jeg skal køre til)

Plus pakke, sessionens varighed 2 timer, 30 min + 30 min. til at sætte udstyret op og tage det ned. Alt i alt 3 timer. Prisen er som i studiet 1.800 kr., derudover er der 150 kr. weekend tillæg + kørsel begge veje (afhængig af hvor der skal køres)

Der tilbydes ikke hjemmefotografering til Mini pakker.

Ønsker du at jeg kommer til dig, skal du være opmærksom på, at dine valgmuligheder vil være begrænsede i forhold til en fotografering i studiet, da det er umuligt at tage det hele med. Derudover betaler du kørsel begge veje og 150 kr. weekend tillæg, da jeg kun kan komme til dig på en lørdag formiddag, når studiet er lukket.

Denne pakke tilbydes kun i udvalgte områder i København. Mere info og detaljer får du ved at sende mig en mail chiara@chiaragerevasi.com.

Glæder mig til at høre fra dig.

Using Format