Hvornår er det bedste tidspunkt til at  booke en nyfødt fotografering?

For at kunne sikre dig en tid, anbefaler jeg at du booker mig mindst 1 måned før du føder, da jeg  normalt ikke har ledige tider, hvis du venter indtil din baby er kommet til verden. Jeg booker dig en tid baseret på din terminsdato; når din baby er ankommet, er det super vigtigt at du straks giver mig besked, sådan at jeg kan komme med et par dato forslag. At arbejde med nyfødte kræver planlægning og forberedelse, derfor booker jeg kun 1 session per dag, mandag til fredag. Hvis dit barn allerede er født og du løber tør for tid, kontakt mig med det samme, så jeg kan prøve at finde en tid til dig hurtigst muligt.

Hvordan booker jeg?

Klik på Book og vælg  hvad du ønsker at booke, du bliver videresendt til min bookingsformular; jeg vender tilbage indenfor 24 timer, mandag til fredag, undtagen helligedage. Bemærk! Kun når du har fået en bookings bekræftelse, så har du også en tid. At indsende formularen er ikke en booking i sig selv; for at fuldføre din booking, skal du først indbetale et depositum.

Hvad er det bedste tidspunkt til en newborn fotografering?

Jo før, jo bedre. Personligt tager jeg (udelukkende) nyfødte mellem 6 og 12 dage gamle. Det er derfor vigtigt, at når du har fået en dato, ikke udsætter din session, da din baby vil sandsynligvis gå over den tidsramme som er egnet til newborn fotografering. 

Er der risici for babyen?

Absolut ikke. Når jeg arbejder med nyfødte er der en ting øverst på min liste, og det er sikkerhed.  Babyerne bliver  aldrig efterladt til sig selv, og personligt anvender jeg ikke poseringer der kan være ubehagelige for babyen; jeg følger helst babyens naturlige bevægelser og arbejder mig derfra.

Må jeg tage hele familien med til fotografering?

Nej. Denne er en newborn session og for at opnå gode resultater, skal den lille have lov til at fotograferes i et roligt, trygt og stille miljø, derfor kun forældrene og den nyfødte kan være med. Under Covid-19, foregår sådan at, har man booket en pakke som ikke inkluderer forældre billeder, så er det kun mor + baby der kan møde op til fotografering.

Får jeg udleveret papir billeder?

Nej, du får digitale filer. Du får et privat galleri med password på min hjemmeside, og kun du får adgang til galleriet. Derfra kan du selv downloade alle dine filer. Dine billeder er klar efter 7 hverdage. Galleriet er åbnet i 3 hverdage, derefter bliver billederne automatisk slettet. Har du ikke hentet dine billeder indenfor tidsfristen, kan galleriet uploades igen og genåbnes mod gebyr på 150 kr. Husk at det er dit ansvar at downloade dine billeder i god tid.

Er der noget forældrene skal tage med?

Bleer, vådeservietter og en sut. Selv i det tilfælde at din baby ikke har taget en  sut før, skal du tage den med, da i mange tilfælde,  kan den lave mirakler for at få babyen til at fald til ro og den kan redde en helt session. Det er umuligt at fotografere et uroligt barn. Glemmer du at tage den med, skal du ud og købe en, og den tid du bruger på det, vil blive trukket fra din session; dette resulterer i kortere tid til fotografering, og færre billeder til dig. Det er dit ansvar; tag den med!

Andet forældrene skal vide?

1. Vær realistisk

Når du booker mig til at fotografere din baby, kan du regne med at jeg vil gøre mit bedste (som jeg altid gør) til at skabe smukke naturlige fotos til dig, men vær realistisk, og forvent ikke billeder af børn der hænger på træer osv. Børnene er mennesker, og det er som mennesker jeg behandler dem.

2. Det er ikke tilladt at bruge mobilen mens jeg arbejder med babyen. Skal du absolut bruge den, er du velkommen til at gøre det udenfor. Det er desuden forbudt at tage billeder eller filme med din mobil.

Betaling

Betalingen foregår sådan her:

50% af beløbet når du booker din tid, så du sikrer dig en plads;

50% på selve dagen, når vi afslutter fotograferingen.

Du kan betale med MobilePay på det nummer du vil få oplyst når du kontakter mig; derefter får du en bookings bekræftelse som også fungerer som kvittering og en forberedelses guide, så du ved hvordan du gør din baby klar til fotografering.

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en mail fra kontakt siden. Jeg vender tilbage hurtigst muligt med et svar.

SUPER VIGTIGT!

Venligst mød til tiden når du kommer til fotografering. Du skal være opmærksom på, at jeg muligvis har jeg en anden session efter din, og jeg kan på ingen mode, lade min anden lille kunde vente. Beregn myldretid, trafik, parkeringsvanskeligheder osv. og kør hjemmefra i god tid. Din forsinkelse vil betyde mindre tid til din fotografering, dvs. færre billeder af din nyfødte, og da ansvaret for at møde til tiden er dit, intet beløb vil blive refunderet. Mød hellere lidt for tidligt end lidt for sent. Er du mere end 10 minutter forsinket og du har ikke givet lyd, bliver din session automatisk aflyst, og du mister dit depositum.

Når du booker mig, er det indforstået at du har læst mine handelsbetingelser  og al den info du finder på min bookingsformular, og at du er enig og har accepteret dem. Er du i tvivl om noget? Så spørg før du booker mig.


Using Format