Jeg  søger en mødel til et spændende projekt omkring mor og baby, og den unikke, intime og vidunderlige forbindelse mellem en mor og sit nyfødte barn; jeg håber at du vil være med til at hjælpe mig med projektet, og til at få vidunderlige billeder af dig og dit barn.

Hvem  søger jeg, og hvad skal der til, for at blive valgt?

1. Du har lige født og din baby er ikke ældre en 14 dage gammel, eller også skal du lige til at føde snart.

2. Du behøver ikke have stået model før, men du er god til at tage imod instrukser og til at følge dem, og du har tid, vilje, tålmodighed og ikke mindst, begejstring og interesse, for det vi er i gang med at skabe.

3. Du er komfortabel i din krop efter fødslen, du har det godt med hvordan du ser ud, og det er vigtigt at du ikke har født ved kejsersnit, da du kommer til at sidde på gulvet, eller stå, eller lave bevægelser, som i tilfælde af kejsersnit, vil sikkert genere dig.

4. Du har selvtillid og du har ikke noget imod til at vise  hud, da billederne vil være uden meget tøj på; dog kommer man ikke til vise noget, man ikke vil vise (eller se!), da jeg vil hjælpe med at posere dig sådan at man ikke ser noget; skyggerne vil dække dig, og lyset vil kun fokusere på den nærhed mellem dig og din baby.

5. Billederne vil jeg bruge til at vise kunderne mit arbejde,  på min hjemmeside og sociale medier som Facebook og Instagram, så det er en forudsætning for at blive valgt, at du er indforstået med ovenstående og enig om det.

6. Du må gerne have langt hår, og alle baggrunde, aldre og etniciteter er velkommen, så længe formålet af mit projekt og især offentliggørelsen af billederne, ikke går imod dine principper eller din religion.  Har du tatoveringer, er du velkommen til at vise mig dem i forvejen. Ikke alle tatoveringer er lige flotte.

7. Bliver du valgt, skal du afsætte 2 timer af din tid til fotoshooten; ikke fordi jeg kommer til at fotografere løs i 2 timer, men fordi vi vil tage det stille og roligt, og både dig, men især din baby, skal have tid, ro og omsorg, som er nødvendigt til en vellykket fotoshoot, og vi vil holde alle de nødvendige pauser.

Hvad får du ud af det?

Som tak for samarbejdet, vil du få de bedste billeder jeg tager den dag, leveret i form af digitale filer, i både farver og sort/hvid, helt uden omkostninger, som du selv kan bruge som du vil; printe dem ud, bruge dem på sociale medier osv. Det er dog ikke tilladt at lægge filtre på, redigere dem, manipulære dem eller give dem videre til andre. 

Har du det der skal til? Så send mig en mail til chiara@chiaragerevasi.com, med et vel lignende billede af dig. Glæder mig til at møde dig.

Using Format