Om du hører til de der mener at Corona er en alvorlig sag, eller de der mener at “det er bare en forkølelse”,  det er din personlig holding, og det skal jeg ikke blande mig i.  Når du booker en session hos mig dog, er det en anden sag; det er mit område, og her gælder der mine regler. Ønsker du ikke at respektere dem, er du velkommen til at booke hos andre. Når du booker hos mig, er det mit ansvar at passe på dig, og sørge for at både din baby, din familie og ikke mindst mig selv er trygge.  Der er ingen undtagelser.

Det DU skal...

1.  Har du symptomer,  er du forkølet, hoster eller nyser du, føler du dig sløj,  lad være med at booke en session; helbredet er vigtigere end billeder. Møder du op selv om du har disse symptomer, (især host og nys), vil du blive bedt om at gå med det samme. Dit depositum er ikke refunderbart, da du selv valgte at møde op selv om har symptomer. Jeg har dog hidtil, ikke oplevet at nogen møder op syg.

2. Har du booket en session som ikke inkluderer forældre eller partner billeder (F.eks. Gravid, Nyfødt Mini, Nyfødt Standard, Sitter, Cake Smash),  så er det kun mor og baby, der må møde op. Jo færre, desto bedre. Der er ingen undtagelser.

2. Selv om det føles unaturlig, ingen håndtryk.

3. Så snart du ankommer, skal du tage sko overtræk på og spritte hænderne af, inden du kommer ind. Du behøver derfor ikke fjerne skoene.

4. Du må gerne tage barnesædet med op, det skal dog blive i gangen.  Store tasker mm. alt det der ikke er strengt nødvendigt at have med, skal blive i din bil.

5. Du vil sidde cirka 1.5 meters fra mig; forbliv venligst i dit område, hvor du kan slappe af med kaffe, the eller vand; du kan godt se din baby og følge med alt hvad jeg laver, fra din plads. OBS! Du har kun adgang til fotograferingsrummet og toilettet.

Det JEG skal...

Normalt booker  jeg 2 sessioner om dagen, dog vil jeg i hele Januar kun tage 1 baby ind til fotografering om dagen. Så tager vi derfra og ser hvordan situationen udvikler sig til Februar. Derudover arbejder jeg med indendørs sko på, og vasker og spritter hænderne af, flere gange under fotograferingen. Jeg arbejder med maske på, fra start til slut; og skifte den ud tit. Derudover arbejder jeg også med et rent forklæde på, sådan at din baby aldrig kommer i kontakt med mit tøj. 

Alt hvad jeg bruger til babyerne (tæpper, outfits, pude osv.) bliver vasket fra gang til gang; dvs. intet bliver brugt på forskellige babyer uden at blive vasket. Ting som ikke tåler vand (hårbånd, uldhjerter, krammedyr osv.) bliver steriliseret ved anvendelse af UV-C HI-Gens Sterilizer, som dræber virus og bakterier på under et minut og derefter sent til tørvask 2 gange om måneden.Using Format